ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερίδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου LIFE CONOPS: “Καταπολέμηση κουνουπιών και δημόσια υγεία: Η επίδραση της κλιματικής αλλαγής”

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου LIFE CONOPS, τις δράσεις του οποίου συντονίζει το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, διοργανώνεται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Καθ. Σ. Χαρουτουνιάν) σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων μια ειδική ημερίδα (workshop) στις 10 Δεκεμβρίου 2015, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Η ημερίδα διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί ξένοι και Έλληνες εμπειρογνώμονες και θα παρουσιάσουν θέματα που άπτονται με τη διαχείριση των κουνουπιών.


Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από το σύνδεσμο http://www.conops.gr/3rd-workshop/ καθώς και από τη σελίδα του έργου στο Facebook https://www.facebook.com/Conops-490841804345833/timeline/ .

< Επιστροφη

Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2018